építőipari pályázat módosítás

Fontos változás az építőipari pályázatban – 20 fő alatti cégek is indulhatnak

Koji László az ÉVOSZ elnöke a Magyar Időknek elmondta, hogy a január végén megnyílt pályázatra az első támogatási kérelmek már be is érkeztek, emellett több százan érdeklődnek a részletek iránt.

A jelenleg 8 milliárd forintos keret várhatóan legalább ugyanennyivel meg fog emelkedni. Legalábbis erre lehet következtetni a múlt pénteki Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

A jelenleg 20-249 főt foglalkoztató vállalkozásoknak szóló program még februárban megnyílik a kisebb 10-20 fős cégek számára is. További fontos információ, hogy ugyanettől az időponttól lesz elérhető a pályázat a mérnöki szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak is. Szintén még ebben a hónapban várható, hogy úgy módosítják a Nagyvállalati beruházási támogatási programot, hogy az építőipari kivitelező vállalkozások is pályázhassanak rá.

Ha szeretnéd megtudni, hogy céged indulhat-e a pályázaton, töltsd ki az ingyenes előminősítési adatlapot!

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top