Pályázatírás

A vállalkozás fejlődésének egyik kulcsa.

Akár már egy konkrét pályázat megírására kérsz fel minket, akár azt szeretnéd, hogy ingyenesen mérjük fel a vállalkozásod és értesítsünk az aktuális fejlesztési lehetőségekről, részletesen tájékoztatunk a lehetőségekről, elvárásokról és az esetleges kockázatokról is. Fontos, hogy a várható előnyök mellett megismerd a kötelező vállalásokat és a várható kockázatokat is. A folyamat következő lépéseként következik a pályázatírás.
Kérj visszahívást!
Hívj minket!

(+36) 20-351-6383

A KKV pályázat elkészítésének menete

Nulladik lépésként – szintén díjmentesen – elvégezzük a pályázati előminősítést. Ennek során feltérképezzük, hogy a vállalkozásod megfelel-e az ÁUF-ben és a felhívásokban meghatározott feltételeknek.

A tényleges munka első lépéseként megbízási szerződést kötünk, majd a pályázati felhívásnak megfelelően elkészítjük a teljes dokumentációt, valamint az esetleges hiánypótlásokat is. Egy kkv pályázat főbb részei jellemzően az alábbiak:

  • pályázati adatlap
  • megvalósíthatósági tanulmány
  • kötelező mellékletek
  • üzleti terv
  • marketing terv
  • cash flow táblázat

Csapatunk több tagja dolgozott korábban projektértékelőként, valamint állami projektértékelőként is, így pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége a Támogatónak ahhoz, hogy pozitív elbírálásban részesüljön a támogatási kérelmed. Azoknál a pályázatoknál pedig ahol speciális szaktudásra van szükség – például építési beruházások -, partnereinkre támaszkodunk.

A pozitív döntés után segítünk a támogatási szerződés megfelelő összeállításában és megkötésében is.

Minden támogatási kérelem összeállításához nélkülözhetetlen a megfelelő kommunikáció. Egy egyszerűbb pályázati anyag elkészítése esetében elegendő a telefonos és e-mailes kapcsolattartás, de összetettebb projektek esetében javasoljuk a személyes egyeztetést, esetleg helyszínbejárást is.

A pályázatírás díja

Nagyon magas arányban nyerünk pályázatokat, ezért alapvetően mindössze sikerdíj fejében vállaljuk a támogatási kérelmek elkészítését, vagyis csak akkor kell fizetni a munkáért, ha nyer a pályázat. A pályázatírás díjának megállapítása az anyag komplexitásától függ, általában a megítélt támogatás 3-6%-a.

Esetenként azonban előfordul, hogy valamekkora fix megbízási díj is felszámolásra kerül. Ez leggyakrabban akkor történik, ha

  • valamilyen speciális kiegészítő anyag benyújtására van szükség (szokásostól eltérő üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány…)
  • kis értékű pályázatoknál, ahol a sikerdíj %-os mértéke nem fedezi az elkészítés költségeit

Fontos tudnod, hogy előleget ezekben az esetekben sem szükséges fizetned, munkadíjat csak a már elkészült anyag után számítunk fel.

Garancia

Minden általunk készített pályázatra formai garanciát vállalunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha valamilyen formai hiányosság miatt kerül elutasításra egy támogatási kérelem, akkor a végleges döntés kézhez vételétől számított 8 napon belül visszafizetjük a teljes befizetett összeget.

Pályázatíróink

Csapatunk nagy része már 2010-től dolgozik ezen a területen. Összesen 21 év tapasztalatunk van pályázatírásban és projektmenedzsmentben, állami és kedvezményezetti oldalon egyaránt. Szintén összesítve 15 évet töltöttünk projektértékelőként és állami projektértékelőként.

Értékeltünk mintegy 110 pályázatot, menedzseltünk több, mint 300-at. Pénzre fordítva ez hozzávetőlegesen 22 milliárd forint kezelt pénzt jelent.

Nyertünk támogatást GOP, GINOP, KMOP, VEKOP, Kisfaludy program, LEADER programokon belül.

Ha a pályázatíráson kívül egyéb, kapcsolódó szolgáltatásokra is szükséged van, nézd meg, hogy miben tudunk segíteni:

Ingyenes tanácsadás és ajánlatkérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Díjmentes visszahívás kérés

Az űrlap beérkezését követően kollegánk telefonon fogja felvenni veled a kapcsolatot, a választott időpontban. Kérjük legyél elérhető!

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg a személyes adataid. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban.

Gondold át, hogy mikor lenne neked a legalkalmasabb, hogy konzultáljunk telefonon.

Írd le nekünk röviden,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, illetve mivel foglalkozol.

Kattints a "Visszahívást kérek" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon.

Scroll to Top