Nyitott pozíciók

Pályázatíró

Csatlakozz hozzánk

A megfelelő hely számodra

Amennyiben külsős partnerként, megbízási jogviszonnyal kamatoztatnád pályázatírásban megszerzett tapasztalatod tudunk számodra kihívást találni.

Főként GINOP és VP területén segítjük a vállalkozásokat, de nem idegenek az NKFIH, PM, MF felhívási sem.

Amit kínálunk

Iroda

Kellemes irodát az Örs Vezér tere mellett, ahol időnként át tudjuk beszélni a feladatokat és ahová bármikor bejöhetsz ha kérdésed van, vagy csak beszélgetnél egyet.

Ügyfelek

Általában szerződött ügyfelek támogatási kérelmeit kell elkészíteni, de dömping idején előfordul, hogy az előzetes tájékoztatást is rád bízzuk.

Megbízási díj

A win-win szituációt szeretjük, ezért olyan struktúrában fogunk együttműködni ahol mindenki nyertesnek érezheti magát.

Szakmai fejlődés

Támogatjuk a szakmai előrelépést. Változatos, összetett, kihívást jelentő feladatkört biztosítunk, amihez kellő segítséget is adunk.

Amit kérünk

Kommunikáció

A munka fontos része az ügyfelek tájékoztatása, kérdéseik megválaszolása, ezért fontos, hogy tudj/szeress az embereknek segíteni, velük egyértelműen és határozottan kommunikálni.

Szakmai tapasztalt

Rendelkezz legalább 1 éves tapasztalattal GINOP/VEKOP pályázatok elkészítésének területén. Ismerd a 272-t és az EPTK-t.

Soft skills

A könnyed és nyílt kommunikáció mellett fontos a csapatjátékosi attitűd, a tudás továbbadására való képesség valamint a felelősségvállalás, és a felmerülő probléma megoldására koncentráló szemlélet.

Irodai nünükék

A munka elválaszthatatlan részét képezi az, hogy rendszerezett legyél, jól adminisztrálj és (bár folyamatban van egy ERP kialakítása) legyen jó barátod az Excel.

Jelentkezz most

Küldd el szakmai önéletrajzod az info@kkvpalyazatok.com email címre, vagy töltsd ki a lenti adatlapot:

Scroll to Top