Az utolsó pályázati dömping következik

Az utolsó pályázati dömping következik

Idén tavasszal és nyáron kezdődik a 2014-2020-as finanszírozási ciklus hajrája, utoljára jelennek meg nagyobb mennyiségben EU-s társfinanszírozású pályázati felhívások.

Összegyűjtöttük, hogy a vállalkozások számára várhatóan milyen lehetőségek nyílnak majd meg. Ha a lenti lehetőségek közül valamelyik felkelti érdeklődésed, vedd fel a kapcsolatot pályázatíró cégünkkel és tájékoztatunk a részletekről.

Energetika

Május végén érkezik 15 milliárd forintos kerettel a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” pályázat – GINOP-4.1.3-19 kifejezetten a néhány fős, 5-25 millió forintos árbevételű vállalkozások számára. A tervezet szerint 1,5 – 3 millió forint közötti összegre lehet pályázni. A jelenlegi tudnivalókat ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

Májusra várható 10 milliárd forintos keretösszeggel a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” pályázat – GINOP-4.1.4-19. A konstrukció elődjéhez képest hatalmas könnyítésekkel érkezik, és akár teljes egészében napelemes fejlesztésre is lehet fordítani. A tudnivalók ebben a cikkben olvashatók.

Mindkét pályázati felhívásra vonatkozóan ingyenesen előminősítjük vállalkozásodat a cikkek végén lévő adatlap kitöltésével.

Kutatás-fejlesztés-innováció (KFI)

Szintén még májusban érkeznek az új kutatás-fejlesztés-innovációs (KFI) pályázatok. Egyelőre a „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” 2019-1.1.1-PIACI KFI érkezése esedékes két alprogrammal. A minimum támogatási összeg 50 millió forint lesz, mely 70%-os támogatási intenzitás mellett vehető igénybe. Részletek a pályázatról>>

Fentihez kapcsolódóan várható egy alacsonyabb összegű, fejlesztési célú eszközbeszerzési pályázat is a kisebb vállalkozások részére, de erről még nem született kormányzati döntés.

Magyar Multi és Mintaüzem

A hangzatos elnevezésű „Magyar Multi Program II. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítése, értékhozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek fejlesztése” GINOP-1.1.8-19 pályázat júniusában jelenik meg 1 milliárd forintos a keretösszeggel.

A „Magyar Multi Program III. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása” GINOP-1.2.7-19 pályázat, 11,9 milliárd forintos keretösszeggel érkezik majd.

A „Modern Mintaüzem program II. – A mikro-, kis- és középvállalkozások megújulását és modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” GINOP-1.2.8-19 című felhívás 7,99 milliárd forintos keretösszeggel, lesz júliustól elérhető az érintett vállalkozások számára.

Egyéb pályázatok

A szabad vállalkozási zónákban működő kkv-k fejlesztési elképzeléseinek megvalósítására 2019. augusztusában 1 milliárd forintos kerettel lesz igényelhető a „Szabad vállalkozási zónákban működő mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” -GINOP-1.2.9-19 pályázat.

2019. júliusában várható 10 milliárd forintos keretösszeggel az „Új gyakornoki program” GINOP-5.2.4-19. valamint szeptemberben  1 milliárdos keretösszeggel indul a „Vállalati képzések támogatása a közlekedési ágazatban KKV-k számára” GINOP-6.1.9-19.

Folytatódik idén is a Kisfaludy-program. Jelenleg a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térségben van lehetőség szálláshely létesítésre. Az év második felében újabb térségekben is elérhető válik a felhívás.

Úgy értesültünk, hogy a Pest-megyei cégek által igénybe vehető VEKOP és PM_KKV források is feltöltésre kerülnek, ebben a régióban is várhatunk tehát új kiírásokat legkésőbb őszig.

Ha valamelyik pályázat felkeltette érdeklődésedet vedd fel a kapcsolatot pályázatíró cégünkkel, vagy kérj visszahívást és tájékoztatunk a részletekről.

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top