Az utolsó pályázati dömping következik

Az utolsó pályázati dömping következik

Idén tavasszal és nyáron kezdődik a 2014-2020-as finanszírozási ciklus hajrája, utoljára jelennek meg nagyobb mennyiségben EU-s társfinanszírozású pályázati felhívások.

Összegyűjtöttük, hogy a vállalkozások számára várhatóan milyen lehetőségek nyílnak majd meg. Ha a lenti lehetőségek közül valamelyik felkelti érdeklődésed, vedd fel a kapcsolatot pályázatíró cégünkkel és tájékoztatunk a részletekről.

Energetika

Május végén érkezik 15 milliárd forintos kerettel a “Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” pályázat – GINOP-4.1.3-19 kifejezetten a néhány fős, 5-25 millió forintos árbevételű vállalkozások számára. A tervezet szerint 1,5 – 3 millió forint közötti összegre lehet pályázni. A jelenlegi tudnivalókat ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

Májusra várható 10 milliárd forintos keretösszeggel a “Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” pályázat – GINOP-4.1.4-19. A konstrukció elődjéhez képest hatalmas könnyítésekkel érkezik, és akár teljes egészében napelemes fejlesztésre is lehet fordítani. A tudnivalók ebben a cikkben olvashatók.

Mindkét pályázati felhívásra vonatkozóan ingyenesen előminősítjük vállalkozásodat a cikkek végén lévő adatlap kitöltésével.

Kutatás-fejlesztés-innováció (KFI)

Szintén még májusban érkeznek az új kutatás-fejlesztés-innovációs (KFI) pályázatok. Egyelőre a “Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” 2019-1.1.1-PIACI KFI érkezése esedékes két alprogrammal. A minimum támogatási összeg 50 millió forint lesz, mely 70%-os támogatási intenzitás mellett vehető igénybe. Részletek a pályázatról>>

Fentihez kapcsolódóan várható egy alacsonyabb összegű, fejlesztési célú eszközbeszerzési pályázat is a kisebb vállalkozások részére, de erről még nem született kormányzati döntés.

Magyar Multi és Mintaüzem

A hangzatos elnevezésű “Magyar Multi Program II. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítése, értékhozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek fejlesztése” GINOP-1.1.8-19 pályázat júniusában jelenik meg 1 milliárd forintos a keretösszeggel.

A “Magyar Multi Program III. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása” GINOP-1.2.7-19 pályázat, 11,9 milliárd forintos keretösszeggel érkezik majd.

A “Modern Mintaüzem program II. – A mikro-, kis- és középvállalkozások megújulását és modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” GINOP-1.2.8-19 című felhívás 7,99 milliárd forintos keretösszeggel, lesz júliustól elérhető az érintett vállalkozások számára.

Egyéb pályázatok

A szabad vállalkozási zónákban működő kkv-k fejlesztési elképzeléseinek megvalósítására 2019. augusztusában 1 milliárd forintos kerettel lesz igényelhető a “Szabad vállalkozási zónákban működő mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” -GINOP-1.2.9-19 pályázat.

2019. júliusában várható 10 milliárd forintos keretösszeggel az “Új gyakornoki program” GINOP-5.2.4-19. valamint szeptemberben  1 milliárdos keretösszeggel indul a “Vállalati képzések támogatása a közlekedési ágazatban KKV-k számára” GINOP-6.1.9-19.

Folytatódik idén is a Kisfaludy-program. Jelenleg a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térségben van lehetőség szálláshely létesítésre. Az év második felében újabb térségekben is elérhető válik a felhívás.

Úgy értesültünk, hogy a Pest-megyei cégek által igénybe vehető VEKOP és PM_KKV források is feltöltésre kerülnek, ebben a régióban is várhatunk tehát új kiírásokat legkésőbb őszig.

Ha valamelyik pályázat felkeltette érdeklődésedet vedd fel a kapcsolatot pályázatíró cégünkkel, vagy kérj visszahívást és tájékoztatunk a részletekről.

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Scroll to Top