ginop-4.1.4-19

Újranyitották a GINOP-4.1.4-19 energetikai pályázatot!

Csak néhány napja zárt be, de máris újranyitották a céges energetikai pályázatot mindössze egyetlen jelentős és meglehetősen praktikus módosítással. A rendelkezésre álló keretről ugyanakkor még nincs információ. Az bizonyos, hogy az eredetileg tervezett 20,42 milliárd Ft túligénylésre került az utolsó napok dömpingjének köszönhetően.

Dióhéjban a GINOP-4.1.4-19 pályázatról:

Támogathatók a Pest-megyén kívüli vállalkozások akik:

  • rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt üzleti évvel
  • van a fejlesztési helyszínen egy fő bejelentett munkavállaló
  • Kft, Bt, Rt, Egyéni vállalkozó vagy Nonprofit gazdálkodási formák

Az igényelhető támogatási összeg minimum 3 maximum 100 millió forint. A telepíthető napelemes rendszer mérete 15 kWp feletti ha csak napelemes fejlesztés történik.

Ez a felhívás lehetőséget biztosít komplex épületenergetikai fejlesztésekre is, ekkor azonban szigorúbb kritériumoknak és fejlesztési céloknak kell megfelelni, mint csak napelemes fejlesztés esetén.

A támogatás mértéke 55%.

A napelemes rendszer tervezhető méretét az épület villamos fogyasztása határozza meg melyet szakértő energetikusnak kell meghatározni.

Módosítás, hogy a napelemes rendszer  már nem csak az épület tetőszerkezetére, hanem az épülethez kötődő parkolók árnyékoló építményeinek és az autóbeállók tetőszerkezetén is elhelyezhető.

A pályázat benyújtásának határideje 2020. április 30.

A beépítendő kapacitás maximális mértékének meghatározása nagy körültekintést igényel. Egyrészt figyelemmel kell lenni az épület fogyasztási adataira, másrészt a pályázati pontszámokra végül pedig a vállalandó indikátorokra.

Mindenképp javasoljuk szakértő tanácsadó bevonását az esetleges túlvállalások és a jövőbeni pénzvisszafizetés elkerülése érdekében.

Cégünk komplex csomagjában pályázatírással és kivitelezéssel is segíti a projektek megvalósulását. Kérd ingyenes előminősítésünket és ajánlatunkat:

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Scroll to Top