ginop-4.1.4-19

Újranyitották a GINOP-4.1.4-19 energetikai pályázatot!

Csak néhány napja zárt be, de máris újranyitották a céges energetikai pályázatot mindössze egyetlen jelentős és meglehetősen praktikus módosítással. A rendelkezésre álló keretről ugyanakkor még nincs információ. Az bizonyos, hogy az eredetileg tervezett 20,42 milliárd Ft túligénylésre került az utolsó napok dömpingjének köszönhetően.

Dióhéjban a GINOP-4.1.4-19 pályázatról:

Támogathatók a Pest-megyén kívüli vállalkozások akik:

  • rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt üzleti évvel
  • van a fejlesztési helyszínen egy fő bejelentett munkavállaló
  • Kft, Bt, Rt, Egyéni vállalkozó vagy Nonprofit gazdálkodási formák

Az igényelhető támogatási összeg minimum 3 maximum 100 millió forint. A telepíthető napelemes rendszer mérete 15 kWp feletti ha csak napelemes fejlesztés történik.

Ez a felhívás lehetőséget biztosít komplex épületenergetikai fejlesztésekre is, ekkor azonban szigorúbb kritériumoknak és fejlesztési céloknak kell megfelelni, mint csak napelemes fejlesztés esetén.

A támogatás mértéke 55%.

A napelemes rendszer tervezhető méretét az épület villamos fogyasztása határozza meg melyet szakértő energetikusnak kell meghatározni.

Módosítás, hogy a napelemes rendszer  már nem csak az épület tetőszerkezetére, hanem az épülethez kötődő parkolók árnyékoló építményeinek és az autóbeállók tetőszerkezetén is elhelyezhető.

A pályázat benyújtásának határideje 2020. április 30.

A beépítendő kapacitás maximális mértékének meghatározása nagy körültekintést igényel. Egyrészt figyelemmel kell lenni az épület fogyasztási adataira, másrészt a pályázati pontszámokra végül pedig a vállalandó indikátorokra.

Mindenképp javasoljuk szakértő tanácsadó bevonását az esetleges túlvállalások és a jövőbeni pénzvisszafizetés elkerülése érdekében.

Cégünk komplex csomagjában pályázatírással és kivitelezéssel is segíti a projektek megvalósulását. Kérd ingyenes előminősítésünket és ajánlatunkat:

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top