Új pályázati lehetőségek nyílnak a zöld gazdaságfejlesztés jegyében

Új pályázati lehetőségek nyílnak a zöld gazdaságfejlesztés jegyében

Négymilliárd forint értékben jelennek meg hamarosan zöld gazdaságfejlesztési pályázatok – jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kedden Székesfehérváron.

György László elmondta, hogy a pályázattal a megújuló energia és az energiahatékonyság területén kapacitásfejlesztő vállalkozások segítése a cél. A rendelkezésre álló keret négymilliárd forintos lesz.

A KKV-k energetikai és energiahatékonysági programjára 32 milliárd forintos keret áll rendelkezésre. Az új zöld gazdaságfejlesztési program célja, hogy az egyre magasabb igényt kiszolgáló kapacitások jöjjenek létre.

Az államtitkár azt is hangsúlyozta, hogy több mint 40 milliárd forint áll rendelkezésre a vállalkozások az ipar 4.0 keretében, mely támogatja a robotizácuót, automatizációt, a belső folyamatok átszervezését annak érdekében, hogy az egy főre eső termelékenységet növeljék.

A 2019-ben indult Magyar multi programról elmondta: éves szinten 10-12 milliárd forint értékben támogatja a kormány évente valamivel több, mint ötven magyar vállalkozás fejlesztését. A programban olyan társaságokat keresnek, amelyek az elmúlt években bizonyították, hogy nagy növekedésre képesek. Ezek a vállalkozások lesznek évtizedes távlatban azok a cégek, amelyek Magyarországon a tartós gazdasági fejlődés alapját biztosíthatják, mert a „jövő magyar, high-tech és zöld” lesz – fogalmazott.

(https://www.kormany.hu/)

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top