munkahelyteremto-tamogatasi-program

Új munkahelyteremtő támogatási program indul hamarosan a Kormány 1209/2023. (VI. 1.) Korm. határozata értelmében 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet egy kormányhatározatra, amely számos ígéretes lehetőséget rejthet vállalkozásod számára. A Kormány 1209/2023. (VI. 1.) Korm. határozata értelmében hamarosan elindul egy új munkahelyteremtő támogatási program.

Ez a támogatási program célzottan az Észak-magyarországi, észak-alföldi, dél-alföldi és dél-dunántúli régiókban működő kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget.

Fő célkitűzése, hogy támogatást nyújtson a potenciális növekedési lehetőséggel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozásoknak a munkahelyteremtésben és a fejlődésben.

A program keretösszege legfeljebb 5 000 000 000 forint lesz, európai uniós források bevonásával. Jelenleg a szabályozási háttér kidolgozása folyamatban van a területfejlesztési miniszter részvételével.

Az elkészült tervek véglegesítési határideje: 2023. július 30.

Miután a területfejlesztési miniszter és az OFA Nkft., mint közreműködő befejezi az előkészületeket, a program indulása várhatóan 2023. október 31-ig megtörténik.

Kérjük, kövesd figyelemmel a további híreket és tájékoztatókat a programmal kapcsolatban, melyeket időben közreadunk.

Bővebb tájékoztatás az alábbi telefonszámon kérhető:
dr. Polgár Zoltán
E-mail cím: polgar.zoltan@blyxa.hu
Telefonszám: +36-20/254 3255

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top