munkahelyi képzések támogatása 2018

Munkahelyi képzések támogatása KKV-k számára 2018

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára – GINOP-6.1.6-17

A pályázat célja

Az egész életen át tartó tanulásban való részvétel ösztönzése és támogatása, amely elengedhetetlen a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz.

A kérelem benyújtásának határideje

2018. december 3-án 12.00 óráig

A támogatás mértéke

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 3.000.000 Ft maximum 50.000.000 Ft.

A támogatás maximális mértéke támogatható tevékenységtől függően

  • Csekély összegű (de minimis) támogatás – 100%
  • Képzési támogatás mikro-, kisvállalkozás esetében 70%, középvállalkozások részére 60%, megváltozott munkaképességű munkavállaló vagy hátrányos helyzetű munkavállaló részére nyújtott képzés esetén (kis- és középvállalkozás) 70%

Támogatást igénylők köre

Mikro-, kis-, és középvállalkozások,

  • amelyek, rendelkeznek legalább egy lezárt (beszámoló/SZJA bevallással alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel (az előtársaságként való működés időszaka ebbe nem számít bele),
  • amelyek, éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 3 fő volt,
  • amelyek Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei

Jogi forma szerint

Gyakorlatilag bármilyen jogi forma feljogosít a részvételre. Lásd Felhívás.

Támogatható tevékenységek

Képzések lebonyolítása

  • saját munkavállalók esetében az Fktv. 2.§ 2. pontja szerinti belső képzésként, vagy
  • vásárolt szolgáltatásként megvalósuló külső képzésként, vagy
  • saját teljesítés keretében az Fktv. szerint engedélyezett, vagy ágazati jogszabály szerint megvalósított képzésként

Képzésekkel kapcsolatos elvárások

Lásd Felhívás.

A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam

A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt támogatói okirat hatályba lépéséig nem kezdődött meg, a támogatói okirat hatályba lépését követően legfeljebb 24 hónap áll rendelkezésre.

A projekt területi korlátozása

Kizárólag a Közép-magyarországi régió (Budapest és Pest megye) területén kívül megvalósuló projektek támogathatóak.

Fenntartási kötelezettség

A projekt befejezésétől számított 3 év.

A teljes felhívás letölthető a Széchenyi 2020 honlapról.

Ha szeretnéd, hogy segítsünk a pályázatod elkészítésében vedd fel velünk itt a kapcsolatot, vagy töltsd ki a lenti adatlapot, ahol további pályázati lehetőségekről is értesülhetsz:

[/fusion_text][fusion_code]PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZG9jcy5nb29nbGUuY29tL2Zvcm1zL2QvZS8xRkFJcFFMU2V5bHBTR2o1VzdhZDk2MmJfMU5LZ0xQV1JTQ1VLRUVwbDl5aHdoVmpsTXVQSmN2Zy92aWV3Zm9ybT9lbWJlZGRlZD10cnVlIiB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIzMzAwIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgbWFyZ2luaGVpZ2h0PSIwIiBtYXJnaW53aWR0aD0iMCI+QmV0w7ZsdMOpcy4uLjwvaWZyYW1lPg==[/fusion_code][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top