ginop-4.1.4 módosítás

Módosult a GINOP-4.1.4 energetikai felhívás, még többen pályázhatnak

A pályázat keretében Pest-megyén kívüli megvalósítási helyszínre nyújtható be támogatási kérelem, ha van a pályázó cégnek már egy teljes lezárt üzleti éve és a megvalósítási helyszínen van legalább egy fő bejelentet munkavállaló. A támogatás mértéke továbbra is 55% és maximum 100.000.000 forint igényelhető.

Fontos módosítás, hogy napelemek esetében a korábban előírt minimum 15 kWp rendszerméret 8 kWp-re csökkent. Ezzel összhangban az igényelhető támogatás is 3 millió forintról 1,6 millióra csökkent. A módosítás eredményeként a kisebb fogyasztók is igénybe vehetik a vissza nem térítendő támogatást.

Engedélyezett lett továbbá a földi tartószerkezetre történő telepítés is, ami nagyon sok vállalkozás számára nyitja meg a lehetőséget.

A rendelkezésre álló keretet jelentősen, 20,4 Mrd forintól 32 Mrd-ra emelték.

Műszaki szempontból jelentős változás, hogy az épületcsoport fogalma olyan egymáshoz közel eső épületek együttese lett, melyeket a fejlesztés előtt és/vagy után egy közös hő- és/vagy villamos energetikai rendszer lát el.

Pályázati tanácsadásért és pályázatírásért töltsd ki a lenti adatlapot, napelemes árajánlatot pedig ezen a linken tudsz kérni tervező és kivitelező cégünktől az A1 Solar Kft-től.

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top