ginop-4.1.4 módosítás

Módosult a GINOP-4.1.4 energetikai felhívás, még többen pályázhatnak

A pályázat keretében Pest-megyén kívüli megvalósítási helyszínre nyújtható be támogatási kérelem, ha van a pályázó cégnek már egy teljes lezárt üzleti éve és a megvalósítási helyszínen van legalább egy fő bejelentet munkavállaló. A támogatás mértéke továbbra is 55% és maximum 100.000.000 forint igényelhető.

Fontos módosítás, hogy napelemek esetében a korábban előírt minimum 15 kWp rendszerméret 8 kWp-re csökkent. Ezzel összhangban az igényelhető támogatás is 3 millió forintról 1,6 millióra csökkent. A módosítás eredményeként a kisebb fogyasztók is igénybe vehetik a vissza nem térítendő támogatást.

Engedélyezett lett továbbá a földi tartószerkezetre történő telepítés is, ami nagyon sok vállalkozás számára nyitja meg a lehetőséget.

A rendelkezésre álló keretet jelentősen, 20,4 Mrd forintól 32 Mrd-ra emelték.

Műszaki szempontból jelentős változás, hogy az épületcsoport fogalma olyan egymáshoz közel eső épületek együttese lett, melyeket a fejlesztés előtt és/vagy után egy közös hő- és/vagy villamos energetikai rendszer lát el.

Pályázati tanácsadásért és pályázatírásért töltsd ki a lenti adatlapot, napelemes árajánlatot pedig ezen a linken tudsz kérni tervező és kivitelező cégünktől az A1 Solar Kft-től.

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Scroll to Top