Mikrovállalkozásként Működő Hentesüzletek Támogatása

Mikrovállalkozásként Működő Hentesüzletek Támogatása

A felhívás legfőbb célja a mikrovállalkozásként működő hentesüzletek támogatása, melyeket 2023. január 1. előtt jogerősen Magyarországon nyilvántartásba vettek, és tevékenységüket Magyarországon végzik. Az elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás összege – a forrás erejéig – 3.000.000 forintig, abban az esetben, ha húsból és/vagy húskészítményből helyben történő fogyasztásra vendéglátó-ipari termék készül, 3.500.000 forintig terjedhet.

Keretösszeg: 4 mrd Ft

Jogosultsági feltételek:

  • Mikrovállalkozásnak minősülő vállalkozás (összes foglalkoztatotti létszáma 10 főnél kevesebb, és éves nettó árbevétele vagy mérlegfőösszege legfeljebb 2 millió eurónak megfelelő forintösszeg)
  • 2023. január 1. előtt jogerősen Magyarországon nyilvántartásba vették, és tevékenységüket Magyarországon végzik.
  • 2022-es évben ténylegesen gyakorolt tevékenységi kör: TEÁOR 4722 számú – „Hús- és hentesáru kiskereskedelme”
  • Nincs esedékessé vált és még meg nem fizetett adótartozása.

Kötelező vállalások:

  • A támogatást igénylő vállalja, hogy 2023. december 31.-ig fenntartja és folytatja a TEÁOR 4722 tevékenységét.

Igényelhető támogatási összeg:

Az egy pályázattal elnyerhető, vissza nem térítendő támogatás összege – a forrás erejéig – 3.000.000 forintig, abban az esetben, ha húsból és/vagy húskészítményből helyben történő fogyasztásra vendéglátó-ipari termék készül, 3.500.000 forintig terjedhet.

Az alábbiakra használható fel:

  • Helyiségbérlet díja
  • Munkabér és járulékai

Egyéb információk:

  • a támogatói okiratban rögzített időszakban – de legkorábban a 2023. január 1-től 2023. december 31-ig felmerülő költségekre használható fel.
  • a támogatott tevékenység megvalósulási helyszíne a pályázó saját (1/1 tulajdonú) vagy bérelt telephelye lehet.

Nem pályázhatnak:

Egyéni vállalkozónak nem minősülő magánszemélyek, önkormányzatok, közalapítványok, közalapítványok, civil társaságok, köztestületek, egyházi jogi személyek, pártok.

Ha érdekli a lehetőség, bővebb tájékoztatás az alábbi telefonszámon kérhető:

Név: dr. Polgár Zoltán
E-mail cím: polgar.zoltan@blyxa.hu
Telefonszám: +36-20/254 3255

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top