kkv-ginop-plusz

KKV kapacitásbővítő támogatás GINOP Plusz-3.2.4-23

A felhívás keretében az a KKV nyújthat be pályázatot, amely vállalja, hogy a négy leghátrányosabb helyzetű magyarországi régióban működő bejegyzett székhelyén, telephelyén vagy fióktelepén legalább 1 fő munkavállalóval bővíti a foglalkoztatottak számát úgy, hogy annak 2023. augusztus havi átlagos statisztikai állományi létszámához képest a vállalkozás által foglalkoztatottak számának nettó növekedését kell eredményeznie.

Támogatható tevékenységek:

 • új munkavállaló bruttó bérköltsége a munkáltatót terhelő szociális hozzájárulási adóval
 • az új munkavállaló foglalkoztatásához, a munkahely létrehozásához kapcsolódó eszközbeszerzés (új eszközök beszerzése beleértve a szállítást, üzembe helyezést, betanítást, amely közvetlenül az eszközhöz kapcsolódik), online marketing és felhőalapú üzleti szolgáltatásvásárláshoz kapcsolódó költségek, a zöld átálláshoz kapcsolódó horizontális tevékenység szolgáltatási költségei, valamint a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság

A támogatás mértéke, összege

 • A vissza nem térítendő támogatás összege: új munkavállalónként 2 467 920 Ft
 • Támogatási intenzitás: maximum 70%

Támogatást igénylők köre

mikro-, kis- és középvállalkozások, egyéni cégek, szövetkezetek amelyek:

 • rendelkeznek legalább 1 lezárt teljes üzleti évvel
 • a legutolsó teljes lezárt üzleti évben éves átlagos statisztikai állományi létszáma legalább 1 fő
 • vállalja, hogy a 4 leghátrányosabb helyzetű magyarországi régióban (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl) az új munkavállalókat 6 hónap támogatott és további 4 hónap nem támogatott időszakban foglalkoztatja (a 4 leghátrányosabb helyzetű magyarországi régióban lévő telephelynek/fióktelepnek legkésőbb a támogatási kérelem benyújtásáig bejegyzésre kell kerülnie a cégkivonatba)

Új munkavállalóra vonatkozó követelmények:

 • 15-64 év közötti
 • a felvételt megelőző hónapban nem volt munkából származó jövedelme
 • a foglalkoztatás időtartama nem lehet 4 óránál kevesebb
 • a foglalkoztatás teljes munkaidőben vagy részmunka- időben történik (4 órás részfoglalkoztatás esetében 2 fő számít 1 fő foglalkoztatotti létszám bővítésnek)

Amennyiben a lehetőség felkeltette figyelmét, a részletekről kérjük, tájékozódjon az alábbi munkatársainknál:

dr. Polgár Zoltán
+36 20/254 3255
polgar.zoltan@blyxa.hu

Vida Zsombor
+36 20/277 9244
vida.zsombor@blyxa.hu

dr. Lakatos Szilárd
+36 20/403 3456
lakatos.szilard@blyxa.hu

Tolmács Árpád
+36 30/777 1893
tolmacs.arpad@blyxa.hu

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top