mentor-ga7870b5e7_640

K+F mentorprogram

Az NKFI Hivatal mentorprogramja segíti az innovatív kkv-at a Horizont 2020 keretprogram korábban KKV eszköz, jelenleg EIC Accelerator néven futó pályázatára való felkészülésben. A nyertes pályázók 0,5–2,5 millió eurós támogatást kaphatnak a fejlesztéseikhez és a piacosításhoz. Pályázni folyamatosan lehet, az utolsó beadás határideje 2020 októbere. A kkv-k az innovációs tartalommal rendelkező, prototípus szintjén már létező fejlesztéseikből a nemzetközi piacon is versenyképes, nagy árbevételt hozó terméket/szolgáltatást hozhatnak létre a fejlesztés segítségével. A kkv pályázat folyamatos beadású, évente négy értékelési határnappal. A mentorálás az alábbiakat foglalja magában:
  • Tanácsadás a konkrét projekttel kapcsolatban (a fejlesztés újdonságtartalmának, valós piaci lehetőségeinek, a piacra jutás módjának vizsgálata; szellemitulajdon és annak védelme; a kkv által biztosítandó csapat alkalmasságának felmérése és a hiányzó kompetenciák beazonosítása; a projekt végrehajtásának megtervezése; üzleti számításokkal kapcsolatos tanácsadás, bemutatkozó előadás elkészítése).
  • A pályázat tervezetének átnézése: a formai és tartalmi elemek véleményezése; javaslatok megfogalmazása.
  • Felkészítés az interjúra: a bemutatkozó előadás prezentációja; a lehetséges interjúkérdések megbeszélése.
A mentorálást az EU-s pályázatok, az innovációmenedzsment és az üzletfejlesztés terén tapasztalt külső szakértők végzik. A programra való regisztráció során megadott bemutatkozás alapján kerülnek kiválasztásra a mentorálandó vállalkozások. A programra itt lehet regisztrálni.

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top