K+F Pályázat NKFIH

K+F mentorprogram

Az NKFI Hivatal mentorprogramja segíti az innovatív kkv-at a Horizont 2020 keretprogram korábban KKV eszköz, jelenleg EIC Accelerator néven futó pályázatára való felkészülésben.

A nyertes pályázók 0,5–2,5 millió eurós támogatást kaphatnak a fejlesztéseikhez és a piacosításhoz. Pályázni folyamatosan lehet, az utolsó beadás határideje 2020 októbere.

A kkv-k az innovációs tartalommal rendelkező, prototípus szintjén már létező fejlesztéseikből a nemzetközi piacon is versenyképes, nagy árbevételt hozó terméket/szolgáltatást hozhatnak létre a fejlesztés segítségével.

A kkv pályázat folyamatos beadású, évente négy értékelési határnappal.

A mentorálás az alábbiakat foglalja magában:

  • Tanácsadás a konkrét projekttel kapcsolatban (a fejlesztés újdonságtartalmának, valós piaci lehetőségeinek, a piacra jutás módjának vizsgálata; szellemitulajdon és annak védelme; a kkv által biztosítandó csapat alkalmasságának felmérése és a hiányzó kompetenciák beazonosítása; a projekt végrehajtásának megtervezése; üzleti számításokkal kapcsolatos tanácsadás, bemutatkozó előadás elkészítése).
  • A pályázat tervezetének átnézése: a formai és tartalmi elemek véleményezése; javaslatok megfogalmazása.
  • Felkészítés az interjúra: a bemutatkozó előadás prezentációja; a lehetséges interjúkérdések megbeszélése.

A mentorálást az EU-s pályázatok, az innovációmenedzsment és az üzletfejlesztés terén tapasztalt külső szakértők végzik.

A programra való regisztráció során megadott bemutatkozás alapján kerülnek kiválasztásra a mentorálandó vállalkozások.

A programra itt lehet regisztrálni.

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Scroll to Top