kkv hitel 2018

Hamarosan megnyílik 2018 egyik legjobban várt KKV pályázata

2018 második felének egyik legjobban várt KKV pályázata hamarosan kiírásra kerül. A napokban befejeződött a GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram  szokásos társadalmi egyeztetése, ahol érdemi javaslatok is érkeztek a majdani kiírás módosítására.

Remek hír, hogy mintegy 60 milliárd forint fog rendelkezésre állni a KKV szektor számára, mint ahogyan az is, hogy a forrás felhasználhatósága meglehetősen tág. A cél a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, valamint, hogy olyan vállalkozások is hozzájussanak kedvezményes forráshoz, amelyek eddig nem, vagy csak nehezen tudtak hozzáférni.

A konstrukció legnagyobb előnyei:

  • ténylegesen 0%-os kamat,
  • kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj, vagy szerződésmódosítási díj nem kerül felszámításra
  • a kölcsönt akár új, kezdő vállalkozások is igényelhetik, legfeljebb 25 millió forintig
  • saját forrás 10%
  • várhatóan rendkívül gyors elbírálás
  • árbevételtől függetlenül akár 50 millió forint igényelhető
  • a beszerzett eszközök elégséges fedezetet nyújtanak a hitelhez

A projektek megvalósításának helye csak Magyarországon, Közép-Magyarországi régión kívül bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.

További fontos megkötés, hogy a projekt fizikai és pénzügyi megvalósítását a szerződéskötést követő 6 hónapon belül be kell fejezni, amely határidő indokolt esetben 3 hónappal meghosszabbítható.

A keret várhatóan ismét gyorsan kimerül, ezért most kiemelten fontos, hogy időben elkezd a felkészülést!

Segítünk eredményes pályázati anyagod elkészítésében. Mindössze annyi a teendőd, hogy kitöltöd a lenti egyszerűsített adatlapot, mi pedig hamarosan megkeresünk a lehetőségeiddel:

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top