falusi-civil-alap-2023

Falusi Civil Alap 2023

2023-ban ismét elérhetővé válnak a kivételesen népszerű Falusi Civil Alap pályázati lehetőségei alapítványok és egyesületek számára. Az idei évben is számos támogatási lehetőség áll rendelkezésre, melyek segítségével szervezetük fejlesztését és tevékenységének bővítését valósíthatják meg.

Kik pályázhatnak?

Pályázatot nyújthat be az az egyesület vagy alapítvány, amelyet a bíróság 2022. december 31-ig nyilvántartásba vett, rendelkezik a 2022. évi számviteli beszámolóval, és székhelye olyan magyarországi településen van, ahol a lakosságszám 5000 fő vagy annál kevesebb.

A támogatás formája:

A pályázat keretében nyújtott támogatás saját forrás nélkül, egy összegben, 100%-os támogatási előleg formájában kerül kiutalásra pozitív bírálat esetén.

Támogatott tevékenységek és időtartam:

A támogatás időtartama 2023. augusztus 1-től 2024. december 31-ig terjed. Az ingatlanberuházásoknál a fenntartási kötelezettség a megvalósítási időszak lejártától számított öt éven át tart, míg a gépjármű vásárlás esetén, a kötelezettség három év.

A támogatás keretében a következő tevékenységek támogathatók:

1, Civil szervezetek ingatlanberuházási, -felújítási támogatása – 7 Millió forintig

  • Felújítás, többek között NAPELEMES RENDSZER

2, Civil szervezetek gépjárműbeszerzési támogatása – 7 Millió forintig

  • Új vagy használt gépjármű beszerzése. Használt gépjármű beszerzése esetén legfeljebb 10 éves, érvényes műszaki vizsgával rendelkező gépjármű vásárlása támogatható, az ár legfeljebb az EUROTAX katalógusban szereplő +20%-os mértékig.

3, Civil szervezetek eszközbeszerzési támogatása – 2 Millió forintig

4, Civil szervezetek programszervezési támogatása – 2 Millió forintig

Pályázat benyújtásának határideje:

A pályázatokat 2023. augusztus 1. 11:00 órától 2023. augusztus 31. 14:00 óráig lehet beadni.

Biztosítéknyújtási kötelezettség:

Amennyiben a kapott támogatás meghaladja az 1 000 000 Ft-ot, a kedvezményezettnek biztosítékot kell nyújtania, felhatalmazó levél formájában.

Az A1 Solar Kft. hazánk egyik vezető napelem cége és egyben a Blyxa Consulting Kft. kapcsolt vállalkozása, amely szakértő segítséget tud nyújtani az Ön számára energetikai fejlesztései során, többek között a pályázati lehetőségként is szereplő napelemes rendszer telepítésében is.

Bízunk benne, hogy a 2023. évi Falusi Civil Alap pályázati lehetősége hozzá fog járulni a civil szervezetük fejlődéséhez és még hatékonyabb működéséhez, amennyiben érdekli a lehetőség, további kérdések esetén kérjük, lépjenek kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeken:

Név: Polgár Zoltán
Telefon: +36-20-254-3255
E-mail: polgar.zoltan@blyxa.hu

Név: Vida Zsombor
Telefon: +36 20 277 9244
E-mail: vida.zsombor@blyxa.hu

Ingyenes előminősítés

Töltsd ki az alábbi űrlapot

Töltsd ki az űrlapot!

Pályázatíró cégünk ingyenesen előminősíti vállalkozásodat. Ha kitöltöd az adatlapot rövid határidőn belül felvesszük Veled a kapcsolatot és elmondjuk hogyan hozhatod ki ebből a felhívásból a maximumot.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg céges adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem az előminősítést" gombra. Kollegánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Oszd meg ezt a bejegyzést

Scroll to Top