KKV pályázatok vállalkozás felmérése

Ingyenesen felmérjük a lehetőségeidet

Mindössze annyi a teendőd, hogy kitöltöd a lenti, egyszerűsített űrlapot a vállalkozásod főbb adataival és a fejlesztési céljaiddal. Adatvédelmi szabályzatunkkal összhangban semmilyen szenzitív adatot nem kérünk, csak, ami ténylegesen szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk a leginkább testhezálló lehetőségeket.

A kitöltés kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe!

Nem vagy biztos a dolgodban? Kérdezz minket!

FELVESZEM A KAPCSOLATOT

Miért velünk?

Közös vállalkozásunk 2017-ben alakult, de csapatunk már 2010-től dolgozik pályázatos területen.

Összesen 21 év tapasztalatunk van pályázatírásban és projektmenedzsmentben állami és kedvezményezetti oldalon egyaránt. Szintén összesítve 12 évet töltöttünk e mellett projektértékelőként és állami projektértékelőként.

Értékeltünk mintegy 110 pályázatot, menedzseltünk több, mint 300-at. Pénzre fordítva ez hozzávetőlegesen 22.000.000.000 forint valamilyen formában kezelt pénzt jelent.

Ismerjük tehát a pályázati rendszert és ha van olyan aktív kiírás, amin valós nyerési eséllyel indulhatsz, azt meg is fogjuk találni!

Blogunkban pedig hasznos és aktuális, pályázatokkal kapcsolatos bejegyzéseinket olvashatod.

“Szarvasmarhatelep fejlesztéséhez kerestünk pályázatot, amit 2 nap alatt meg is találtak…”

Kiss Attila E.V.

“Telephely fejlesztésben segítettek megtalálni a megfelelő kiírást és ajánlottak pályázatíró céget.”

Nagy Imre, Nagy és Nagy Kft

“Sikerült a tervezett eszköz beszerzési pályázaton indulni, hála a szakmai segítségnyújtásuknak. Köszönöm!”

Mikola István

“Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzéses pályázatokban kértünk és kaptunk segítséget a KKVpályázatoktól mindössze 3 nap alatt!”

Kiss Anita

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleinkhez vállalkozásod felmérésével!

MEGVIZSGÁLTATOM A LEHETŐSÉGEIMET

Kiknek ajánljuk a felmérést?

Azoknak a vállalkozóknak, akik úgy szeretnék a cégükért a legtöbbet tenni, hogy ezzel értékes időt spórolnak. Teljesen mindegy, hogy egyéni vállalkozó, vagy egy 130 főt foglalkoztató cég vezetője vagy, ha célod a fejlesztés.

A megadott adatok segítségével felmérjük az összes hazai és EU-s társfinanszírozású támogatási lehetőséget és néhány napon belül értesítünk azokról, amelyek leginkább megfelelnek az elképzeléseidnek és a vállalkozás adottságainak.