Vállalkozás felmérése

Ingyenesen felmérjük a lehetőségeidet

Mindössze annyi a teendőd, hogy kitöltöd a lenti, egyszerűsített űrlapot a vállalkozásod főbb adataival és a fejlesztési céljaiddal. Adatvédelmi szabályzatunkkal összhangban semmilyen szenzitív adatot nem kérünk, csak, ami ténylegesen szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk a leginkább testhezálló lehetőségeket.

A kitöltés kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe!

Kérj visszahívást!
Hívj minket!

(+36) 20-351-6383

Kiknek ajánljuk a felmérést?

Azoknak a vállalkozóknak, akik úgy szeretnék a cégükért a legtöbbet tenni, hogy ezzel értékes időt spórolnak. Teljesen mindegy, hogy egyéni vállalkozó, vagy egy 130 főt foglalkoztató cég vezetője vagy, ha célod a vállalkozásod fejlesztése.

A megadott adatok segítségével felmérjük az összes hazai és EU-s társfinanszírozású támogatási lehetőséget és néhány napon belül értesítünk azokról, amelyek leginkább megfelelnek az elképzeléseidnek és a vállalkozás adottságainak. Célunk, hogy az összes általad elképzelt fejlesztés megvalósuljon. Engedd, hogy segítsünk!

Miért velünk?

Közös vállalkozásunk 2017-ben alakult, de csapatunk már 2010-től dolgozik pályázatos területen.

Összesen 21 év tapasztalatunk van pályázatírásban és projektmenedzsmentben állami és kedvezményezetti oldalon egyaránt. Szintén összesítve 12 évet töltöttünk e mellett projektértékelőként és állami projektértékelőként.

Értékeltünk mintegy 110 pályázatot, menedzseltünk több, mint 300-at. Pénzre fordítva ez hozzávetőlegesen 22.000.000.000 forint valamilyen formában kezelt pénzt jelent.

Ismerjük tehát a pályázati rendszert és ha van olyan aktív kiírás, amin valós nyerési eséllyel indulhatsz, azt meg is fogjuk találni!

Blogunkban pedig hasznos és aktuális, pályázatokkal kapcsolatos bejegyzéseinket olvashatod.

Csatlakozz te is elégedett ügyfeleinkhez

"Sikerült a tervezett eszköz beszerzési pályázaton indulni, hála a szakmai segítségnyújtásuknak. Köszönöm!"
Mikola István
"Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzéses pályázatokban kértünk és kaptunk segítséget a KKVpályázatoktól mindössze 3 nap alatt!"
Kiss Anita
"Telephely fejlesztésben segítettek megtalálni a megfelelő kiírást és ajánlottak pályázatíró céget."
Nagy Imre

Kezdhetjük?

Pályázatkeresés cégednek

Töltsd ki az űrlapot!

Az alábbi, egyszerűsített adatlap kitöltésére azért van szükség, hogy minél pontosabb képet kapjunk vállalkozásodról és fejlesztési céljaidról.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg a személyes adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem a felmérést" gombra. Kollegánk hamarosan keresni felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anyagainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Elérhető pályázati források

Kérdésed van?

Nem vagy biztos a dolgodban? Elakadtál az űrlap kitöltésénél? Esetleg kérdés merült fel benned? Semmi gond! Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Kérdésed van?

Nem vagy biztos a dolgodban? Elakadtál az űrlap kitöltésénél? Esetleg kérdés merült fel benned? Semmi gond! Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Scroll to Top