Pályázatfigyelés

Segítünk lépést tartani a versenytársakkal

Pályázatfigyelés szolgáltatásunk során folyamatosan figyeljük a legfrissebb pályázatokat, híreket és amennyiben egy számodra aktuális pályázat lát napvilágot, már jelezzük is feléd!
Kérj visszahívást!
Hívj minket!

(+36) 20-351-6383

Pályázatfigyelés KKV-k részére

Vállalkozónak lenni nagy kihívás!

Folyamatosan fejleszteni ötletelni, változtatni, kell, ha lépést akarsz tartani a versenytársakkal. Végezned kell a munkádat, figyelned kell az adózásra, a jogszabályi változásokra és persze a marketing sem maradhat el. A pályázatok figyelésére legtöbbször nem marad sem idő, sem energia.

Ráadásul az uniós támogatások 90%-nak elosztásáról már döntés született, ezért még fontosabbá vált, hogy időben hozzájuss a számodra megfelelő pályázati anyagokhoz.

Várhatóan újranyitásra kerül néhány EFOP, GINOP és VEKOP felhívás, valamint időről-időre elérhetőek az Államkincstár által kiírt célzott területi támogatások, mint például a “mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén”.

Ahhoz azonban, hogy eséllyel indulhass rajtuk jól előkészített pályázati anyagokra van szükséged. Ennek pedig természetesen előfeltétele, hogy időben értesülj róluk és legyen időd felkészülni.

Segítünk eligazodni a pályázatok világában

Nem könnyű, főleg úgy, ha nincs benne tapasztalatod. Ha magad követed a pályázati lehetőségeket, akkor legalább 4-5  honlapot kell folyamatosan figyelni (pl. Széchenyi2020Magyar Államkincstár…). De feliratkozhatsz hírlevelekre is, melyeknél jellemzően hetente, rosszabb esetben néhány naponta kapsz értesítőt az összes aktuális lehetőségről.
Tőlünk nem hírlevelet kapsz, nem szórjuk tele az e-mail fiókodat spamekkel, hanem valóban személyre szabott, a fejlesztési igényeidnek és a lehetőségeidnek megfelelő értesítőt. Pontosan tudjuk, hogy mennyire értékes az időd, ezért csak és kizárólag arról értesítünk, ami valóban hasznos lehet számodra.

Hogyan működik a pályázatfigyelés és miért éri meg vele foglalkozni?

Töltsd ki a “Vállalkozás felmérése” űrlapot, melynek segítségével megismerjük a munkádat, a lehetőségeidet és a konkrét céljaidat. Beérkezés után feldolgozzuk az adatokat és egy szűrő rendszer segítségével megvizsgáljuk, hogy a jelenleg aktív felhívások közül melyek illeszkednek a fejlesztési elképzeléseidhez.

Ráadásul a folyamat itt nem áll meg. Kérd az adatlapban a 24 hónapos ingyenes pályázatfigyelést, így biztosan nem maradsz le egyetlen kkv pályázatról sem.

Pályázatíróink

Csapatunk nagy része már 2010-től dolgozik ezen a területen. Összesen 21 év tapasztalatunk van pályázatírásban és projektmenedzsmentben, állami és kedvezményezetti oldalon egyaránt. Szintén összesítve 15 évet töltöttünk projektértékelőként és állami projektértékelőként.

Értékeltünk mintegy 110 pályázatot, menedzseltünk több, mint 300-at. Pénzre fordítva ez hozzávetőlegesen 22 milliárd forint kezelt pénzt jelent.

Nyertünk támogatást GOP, GINOP, KMOP, VEKOP, Kisfaludy program, LEADER programokon belül.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ismerjük a pályázati rendszert és ha vannak olyan felhívások amik megfelelnek számodra, akkor azokat meg is fogjuk találni.

Ha a pályázatfigyelésen kívül egyéb, kapcsolódó szolgáltatásokra is szükséged van, nézd meg, hogy miben tudunk még segíteni:

Kezdhetjük?

Pályázatkeresés cégednek

Töltsd ki az űrlapot!

Az alábbi, egyszerűsített adatlap kitöltésére azért van szükség, hogy minél pontosabb képet kapjunk vállalkozásodról és fejlesztési céljaidról.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg a személyes adataid, elérhetőségeid. Olyan telefonszámot és e-mail címet írj be, melyen el tudunk érni.

Válaszd ki, hogy milyen területen működik a vállalkozásod, mi a célod a pályázattal, mire szeretnéd felhasználni a támogatást.

Írd le nekünk pár mondatban,hogy milyen projekt finanszírozására keresel megoldást, mik a vállalkozásod fejlesztési tervei.

Kattints a "Kérem a felmérést" gombra. Kollegánk hamarosan keresni felveszi veled a kapcsolatot. Minél többet tudunk vállalkozásod céljairól, annál könyebben tudunk téged támogatni a megfelelő pályázatokkal.

Amennyiben kéred az értesítést az anygainkról, bejegyzéseinkről, garantáljuk, hogy kizárólag olyan tartalmakról fogunk értesíteni, ami számodra érdekes lehet.

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Scroll to Top