Pályázatfigyelés kkv-k részére

Vállalkozónak lenni nagy kihívás

Folyamatosan fejleszteni ötletelni, változtatni, kell, ha lépést akarsz tartani a versenytársakkal. Végezned kell a munkádat, figyelned kell az adózásra, a jogszabályi változásokra és persze a marketing sem maradhat el. A pályázatok figyelésére legtöbbször nem marad sem idő, sem energia.

Ráadásul az uniós támogatások 90%-nak elosztásáról már döntés született, ezért még fontosabbá vált, hogy időben hozzájuss a számodra megfelelő pályázati anyagokhoz.

Várhatóan újranyitásra kerül néhány EFOP, GINOP és VEKOP felhívás, valamint időről-időre elérhetőek az Államkincstár által kiírt célzott területi támogatások, mint például a “mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén”.

Ahhoz azonban, hogy eséllyel indulhass rajtuk jól előkészített pályázati anyagokra van szükséged. Ennek pedig természetesen előfeltétele, hogy időben értesülj róluk és legyen időd felkészülni.

pályázatok egyéni vállalkozók részére
nincs hírlevél

Eligazodni a pályázatok világában

Nem könnyű, főleg úgy, ha nincs benne tapasztalatod. Ha magad követed a pályázati lehetőségeket, akkor legalább 4-5  honlapot kell folyamatosan figyelni (pl. Széchenyi2020, Magyar Államkincstár…). De feliratkozhatsz hírlevelekre is, melyeknél jellemzően hetente, rosszabb esetben néhány naponta kapsz értesítőt az összes aktuális lehetőségről.

Tőlünk nem hírlevelet kapsz

Hanem valóban személyre szabott, a fejlesztési igényeidnek és a lehetőségeidnek megfelelő értesítőt. Pontosan tudjuk, hogy mennyire értékes az időd, ezért csak és kizárólag arról értesítünk, ami valóban hasznos lehet számodra.

Így működik a pályázatfigyelés

Töltsd ki a “Vállalkozás felmérése” űrlapot, melynek segítségével megismerjük a munkádat, a lehetőségeidet és a konkrét céljaidat. Beékezés után feldolgozzuk az adatokat és egy szűrő rendszer segítségével megvizsgáljuk, hogy a jelenleg aktív felhívások közül melyek illeszkednek a fejlesztési elképzeléseidhez.

Ráadásul a folyamat itt nem áll meg. Kérd az adatlapban a 24 hónapos ingyenes pályázatfigyelést, így biztosan nem maradsz le egyetlen kkv pályázatról sem.

pályázatok egyéni vállalkozók részére

Ezeket az előnyöket kapod tehát

Egyénre szabott

Valóban csak a fejlesztési igényeidnek megfelelő pályázatokról tájékoztatunk, amiken eséllyel indulhatsz.

Nincs mellébeszélés

Részletes kérdőívvel térképezzük fel a fejlesztési igényeidet.

Megnézem az ajánlatot

Időt spórolunk

Talán ez a legtöbb, amit adhatunk, hiszen így több időt tölthetsz a vállalkozásoddal és a családoddal.

Használd ki

Egy átlagos egyéni vállalkozónak heti több, mint 2 órát spórolunk azzal, hogy nem kell a különféle pályázati kiírásokat böngésznie.

Megnézem az ajánlatot

Ez a specialitásunk

Kizárólag KKV pályázatokkal foglalkozunk, ismerjük az összes hazai és nemzetközi forrásszerzési lehetőséget.

KKV pályázatok

Több, mint 500 aktív kiírás közül keressük azt, ami megfelel a fejlesztési igényeidnek.

Megnézem az ajánlatot
FELMÉRETEM A VÁLLALKOZÁSOM

21 év tapasztalat, 22 milliárd forint

Csapatunk nagy része már 2010-től dolgozik “pályázatos” területen. Összesen 21 év tapasztalatunk van pályázatírásban  és projektmenedzsmentben, állami és kedvezményezetti oldalon egyaránt. Szintén összesítve 15 évet töltöttünk projektértékelőként és állami projektértékelőként.

Értékeltünk mintegy 110 pályázatot, menedzseltünk több, mint 300-at. Pénzre fordítva ez hozzávetőlegesen 22 milliárd forint valamilyen formában kezelt pénzt jelent.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ismerjük a pályázati rendszert és ha vannak olyan felhívások amik megfelelnek számodra, akkor azokat meg is fogjuk találni.