Szolgáltatásaink

#1

Vállalkozás felmérése

Kutassuk fel a lehetőségeket

Mindössze annyi a teendőd, hogy kitöltesz egy egyszerűsített űrlapot a vállalkozás főbb adataival és a fejlesztési céljaiddal. Adatvédelmi szabályzatunkkal összhangban semmilyen szenzitív adatot nem kérünk, csak, ami ténylegesen szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk a leginkább testhezálló lehetőségeket. A kitöltés kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe!

Vállalkozásod pályázatképességének vizsgálata. Az adatlap alapján megvizsgáljuk, hogy a vállalkozás megfelel-e az általános pályázati feltételeknek. Ezen felül küldünk egy emailt is, melyben bemutatjuk, hogy mely dokumentumok meglétéről kell gondoskodnod és milyen információk kell, hogy rendelkezésedre álljanak.

Kattints a gombra, töltsd ki az űrlapot és néhány napon belül elküldjük részedre az összes hazai és EU-s finanszírozású pályázati lehetőséget. A szolgáltatás díj- és kötelezettségmentes.

#2

Pályázatfigyelés

Nézzük meg, hogy jelenleg milyen pályázati lehetőségei vannak vállalkozásodnak.

Ingyenesen és kötelezettségektől mentesen megvizsgáljuk, hogy jelenleg milyen pályázati lehetőségei vannak vállalkozásodnak. A pillanatnyi felmérésen túl kérheted, hogy 24 hónapon át ingyenesen figyeljük Számodra a megjelenő felhívásokat és értesítsünk, ha egy céljaidnak megfelelő kiírásra kerül.

Mindössze annyi a dolgod, hogy a „vállalkozás felmérése” adatlap kitöltése során kiválasztod a szolgáltatás igénylését.

Az űrlapot az alábbigombra kattintva tudod kitölteni.

#3

Pályázati anyag vizsgálata

Átvizsgáljuk benyújtás előtt

Ha magad készíted a pályázati anyagot, vagy a támogatási kérelmet, esetleg valaki olyannal, akinek nem vagy 100% biztos a szakértelmében lehetőséged van benyújtás előtt a teljes anyag vizsgálatát kérni.

Nekünk összesen 21 év tapasztalatunk van pályázatírásban és projektmenedzsmentben állami és kedvezményezetti oldalon egyaránt. Szintén összesítve 12 évet töltöttünk projektértékelőként és állami projektértékelőként. Értékeltünk mintegy 110 pályázatot, menedzseltünk több, mint 300-at. Ami hiányosság vagy hiba van az anyagodban azt meg fogjuk találni és javaslatot is adunk a kijavítására.

A részünkre eljuttatott dokumentumokat üzleti titokként kezeljük.

A szolgáltatás díját a határidő, a pályázati konstrukció, a felhívás és több egyéb körülmény is befolyásolja. A legegyszerűbb esetekben már 25.000 Ft + ÁFA összegért igényelhető.

#4

Pályázatírás

Hozzáértésünket bizonyítja

  • 21 év tapasztalat pályázatírásban és projektmenedzsmentben
  • 12 év tapasztalat projektértékelőként és állami projektértékelőként
  • 110 értékelt és 300 menedzselt pályázat
  • 22 milliárd forint  kezelt pénz

Jellemzően sikerdíjas konstrukcióban vállaljuk a pályázatok megírását, azaz csak akkor fizetsz a szolgáltatásért, ha megnyerjük az adott KKV pályázatot. Bizonyos konstrukciók esetében azonban fix írói díj is felszámításra kerül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot ha már konkrét terved van egy pályázat kapcsán!

#5

Projektmenedzsment

Végig fogjuk a kezed

Az elnyert támogatásra vonatkozó Támogatási Szerződés megkötésétől a záró elszámolás és beszámoló elfogadásáig, illetve a kötelező fenntartási időszak végéig biztosítjuk a szakértelmet a gördülékeny előrehaladás érdekében.

Hozzáértésünket bizonyítja

  • 21 év tapasztalat pályázatírásban és projektmenedzsmentben
  • 12 év tapasztalat projektértékelőként és állami projektértékelőként
  • 110 értékelt és 300 menedzselt pályázat
  • 22 milliárd forint kezelt pénz

Vedd fel velünk a kapcsolatot ha szakértő projektmenedzsment csapatra van szükséged!

Nem találod, amit keresel?

Amennyiben a fentieken túl bármilyen kérdés felmerül Benned, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén, vagy egyszerűen töltsd ki a lenti űrlapot!

Írj üzenetet

Scroll to Top