KKV pályázatok 2024

Kkv-k számára segítünk pályázati forrásból megvalósítani fejlesztési elképzeléseiket. Összegyűjtjük és a lényeget kiragadva közzétesszük a megjelenő pályázati felhívásokat. Ingyenes tanácsadást biztosítunk, illetve jellemzően sikerdíjas alapon pályázatokat írunk és egészen a lezárásig menedzseljük azokat.

A jelenleg elérhető pályázatok vállalkozásoknak:

Segítünk vállalkozásod fejlesztésében

Ha fejlesztenéd vállalkozásod, akkor legjobb, ha vissza nem térítendő pályázati forrásból teszed azt. Ennek a lehetőségnek a kihasználásával versenyelőnybe kerülhetsz piacodon és biztosíthatod a hosszú távú fejlődést is.

Blyxa Consulting Kft célja, hogy segítse vállalati ügyfeleit a fejlesztési elképzeléseihez szükséges forrásokhoz jutni. Folyamatosan figyeljük a megjelenő kkv pályázatok adta lehetőségeket és segítünk a pályázati anyag elkészítésében valamint a projekt megvalósításában is.

KKV pályázatok 2024

Legyen szó EU-s pályázatról, vagy valamilyen hazai forrásról, tapasztalt csapat, több száz sikeres projekttel a háta mögött segít a cél elérésében.

pályázatok vállalkozásoknak 

listából mindig napra kész lehetsz a jelenleg elérhető lehetőségekből, de segítünk elkészíteni az üzleti stratégiádhoz kapcsolódó pályázati stratégiát, valamint részt veszünk a teljes pályázati folyamatban is.

Keress minket elérhetőségeink egyikén és lépj Te is szintet KKV pályázatok segítségével!

Scroll to Top